SO LONG...SUCKERS

ja nu sitter jag här igen och är hur nervös som helst för att åka iväg, men det kommer gå bra! :D hoppas nu alla kommer få det lika bra och skönt som jag, HOHO (a) ... och tjejer jag hoppas verkligen ni vinner matchen i helgen, jag ska hålla tummarna! HA DET!
PUSS

KROSSA DALHEM

Ikväll var jag hemma hos sofia och kollade på Wild Child med henne och Anki, det var roligt, har inte träffat Sofia sen vi kom hem från Kos typ... men imorgon bitti åker vi till Gotland för att spela seriematch mot Dalhem och vi ska KROSSA dom! Det är en måste match, så vi ska komma hem med tre pöäng på söndag... Skriver på söndag och berättar hur matchen gick, så håll tummarna nu! :)


KROSSA DALHEM!

PUSS

det är konstaterat...

... jag har inget liv! jag jobbar och jobbar och spelar fotboll det är det ända jag göra, blir fan deprimerad...
Hoppas ni andra ligger och njuter i solen medan jag står inomhus och kokar, bokstavligt KOKAR ihjäl!

PUSS

6 augusti

Jag vet, jag vet, jag vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera min "nya" blogg, det va ju anledningen till att jag skaffade en ny för att jag skulle hålla den mer uppdaterad (a)
men iallafall igår träffade jag emelie, en tjej vi lärde känna på Kos, vi träffade i sthlm, tog en fika och kollade på bio. Vi såg fighting, den var ganska bra tycker jag, lite små seg ibland men bra! :) det var roligt att träffa emelie igen, senast vi träffades var första veckan på Kos! Våra samtal igår kretsade mest runt Kos (såklart) vem kunde tro något annat?! :D
Idag ska jag träffa min underbara vän Sara, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar nog på något roligt :)
Hörs senare... 
PUSS

RSS 2.0